Routekaart

Routekaart

Wat is de route naar de ondersteuning of extra uitdaging?

Ondersteuning bij vakinhoudelijke achterstanden:

Als je problemen/achterstand ervaart bij de vak inhoud zoek je contact met je vakdocent. Deze is op de hoogte van het aanbod bij het vak en kan ook met jou kijken welke vorm van ondersteuning het beste past. Op deze pagina vind je daar meer informatie over. Kom je er niet uit met je vakdocent? Zoek dan contact met je mentor.

Studiebegeleiding

Loop je vast met plannen, heb je moeite met studievaardigheden of lukt het je niet om aan de slag te komen? Zoek dan contact met je mentor. Deze kan samen met jou kijken of studiebegeleiding een goede optie is of dat wellicht studeren onder begeleiding al voldoende is. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Coaching of het IOT (interne ondersteuningsteam)

Loop je aan tegen motivatieproblemen of is er sprake van andere (zwaardere) mentale problemen? Zoek contact met je mentor. Deze kan samen met jou bekijken of coaching of een doorverwijzing naar het IOT verstandig is.

Extra activiteiten

Heb je het ook zo gemist om samen met je medeleerlingen op school activiteiten te ondernemen? Ben je toe aan wat extra uitdaging? Dan hebben we een ruim aanbod aan extra activiteiten. Op deze pagina vind je hier informatie over. Aanmelden hiervoor gaat via de contactpersoon van de activiteit.